fbpx

Mad til firmafest

Lad os levere mad til firmafesten i ægte nordisk stil, med en smagsoplevelse udover det sædvanlige!

Mad til firmafesten i højeste kvalitet

 

Hos Nordic Food Service får I altid smagsfuldt catering i Vejle af høj kvalitet, uanset om jeres firmaarrangement er til morgen, middag eller aften og nat.

I kan få hjælp til at få arrangeret jeres firmaarrangement, herunder sommerfester, jule- og påskefrokoster samt andre begivenheder.

Vi kan være behjælpelige med middag, receptioner, tapas, grillfester, julefrokoster, jubilæum o.lign. I er garanteret en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Nordic Food Service sørger for Vejleding pr. email omkring håndtering af maden til den ansvarlige. Leveringen sker inden for det aftalte tidsrum hvor maden er anrettet på fade og i skåle klar til servering.

Dog leveres der hele stege, som skal skæres i skiver og anrettes i de medfølgende fade. Vi afhenter fade, skåle, termokasser og lign. efter arrangementet.

mad ud af huset vejle

Kotakt os i dag for en dato

mad ud af huset vejle

Fra 30 – 1.500 personer

mad ud af huset vejle

Alt er tilberedt

Firmaarrangementer
Lokaler til større arrangementer

Vi har sammen med vores samarbejdspartnere mulighed for at rumme alt fra 30 – 1.500 gæster.

Kontakt os hvis du ønsker at afholde et større arrangement, koncert, julefrokost, firmaarrangement o.lign. Vi et samarbejde med Vejle Musikteater, hvor der er mulighed for at leje lokalerne til firmaarrangementer. 

15 + 1 =

Bestil i dag
Bliv ringet op // eller ring til 7876 2560

Bestil mad til firmafesten fra Nordic Food Service

Skal du afholde firmafest og er på udkig efter en cateringløsning, så står Nordic Food Service altid klar til at servere lækkert, smagsfuldt mad ud af huset. Vi sørger for det hele, så du ikke skal tænke på andet end at nyde maden sammen med dine kollegaer.

Læs mere

Vil du høre mere om vores spændende menuer? Kontakt os i dag og lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde – eller sammensætte – den helt perfekte menu til din fest.

Lækker nordisk mad til firmafesten

Lad os levere eller afholde dit næste firmaarrangement! Hos Nordic Food Service får I altid smagsfuldt catering af høj kvalitet, når I bestiller mad ud af huset, uanset om jeres firmaarrangement er til morgen, middag eller aften og nat. I kan få hjælp til at få arrangeret jeres firmaarrangement, herunder sommerfester, jule- og påskefrokoster samt andre begivenheder. Bestil mad til firmafesten hos Nordic Food Service, og lad os give jer en madoplevelse udover det sædvanlige.

I er garanteret en madoplevelse ud over det sædvanlige, når I bestiller nordisk catering til firmafesten.

Nordic Food Service sørger for vejleding pr. email omkring håndtering af maden til den ansvarlige. Leveringen sker inden for det aftalte tidsrum hvor maden er anrettet på fade og i skåle klar til servering.

Dog leveres der hele stege, som skal skæres i skiver og anrettes i de medfølgende fade. Vi afhenter fade, skåle, termokasser og lign. efter arrangementet.

Kontakt os for at høre mere om catering fra Vejle.

Catering til firmafest

Hvad end du skal have nordisk catering til fester, receptioner eller noget helt tredje, så skal maden være delikat og velsmagende, og vigtigste af alt, skal det selvfølgelig stille sulten. Hos Nordic Food Service, er det vores mission at bidrage til, at du og dine kollegaer får den helt perfekte firmafest med lækkert og velsmagende mad.

Hos Nordic Food Service, er der altid mulighed for at få en skræddersyet løsning, der passer lige til dig og dit behov. Alle vores retter er hjemmelavet, vi bruger kun sæsonens mest friske råvarer – og alt er smagt til med masser af kærlighed.

Vidste du, at vi også tilbyder frokost- og kantineordninger til virksomheder i alle størrelser?

Kontakt os i dag og høre mere om vores menuer. Vi glæder os til at modtage din bestilling. 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00