fbpx

Om os

Hos Nordic Food Service får du kreativitet og godt madhåndværk, som sikrer dig en smagsoplevelse i absolut særklasse.

Helt kort er vores mad lavet fra bunden, af sæsonens friske kvalitetsråvarer. 

Hos Nordic Food Service er i altid sikre på, at få den samme gode kvalitet hver gang. Vi løfter alle slags catering opgaver for virksomheden. Vores dygtige kollegaer sørger for at kvaliteten og smagen er i top, hver dag og til tiden!

Vores frokost- og kantineordning er sund og varieret, hver dag med frisk grønt og lækre specialiteter. Et dagligt energiboost til alle i virksomheden.

Forkæl dine ansatte eller gæster med mødeforplejning. For eksempel frisksmurt smørrebrød, sandwich, flotte frokosttallerkener, frugt og snaks, osteanretninger eller en lækker kage til pausen.

Hent vores materiale HER

catering i vejle

Catering i Vejle

Hos Nordic Food Service får du kreativitet og godt madhåndværk, som sikrer dig en smagsoplevelse i absolut særklasse. Bestiller du catering fra Nordic Food Service i Vejle, er du altid sikret en smagsoplevelse i særklasse.

Læs mere

Du kan altid forvente lækker mad, som er lavet helt fra bunden af og med sæsonens friske kvalitetsråvarer, når du bestiller catering i Vejle.

Hos Nordic Food Service er i altid sikre på, at få den samme gode kvalitet hver gang. Vi løfter alle slags catering opgaver i Vejle for virksomheder. Vores dygtige kollegaer sørger for at kvaliteten og smagen er i top, hver dag og til tiden!

Vores frokostordning er sund og varieret, hver dag med frisk grønt og lækre specialiteter. Et dagligt energiboost til alle i virksomheden, når i bestiller catering i Vejle.

Forkæl dine ansatte eller gæster med mødeforplejning. For eksempel frisksmurt smørrebrød, sandwich, flotte frokosttallerkener, frugt og snaks, osteanretninger eller en lækker kage til pausen. Bestil catering i Vejle til dit næste firmaarrangement

Catering i Vejle med fokus på kvalitet

Hos Nordic Food Service, har vi altid fokus på kvalitet og god smag. Derfor kan du altid forvente, at der kun bliver brugt de bedste og mest friske råvarer, når du bestiller catering i Vejle. Vi sætter en stor ære i at give dig og dine gæster den bedste madoplevelse.

Vores team består af passionerede kokke, der brænder for at lave god og velsmagende mad. Bestil catering i Vejle fra Nordic Food Service, og få en en madoplevelse udover det sædvanlige.

Hvad end det er et firma arrangement  for kunder eller kollegaer, så står vi altid klar med lækker mad udover det sædvanlige, og drikkevarer. Kontakt os for at høre mere om vores catering i Vejle. 

 

360 koncept med catering i Vejle

Nordic Food Service er jeres total leverandør indenfor catering i Vejle! Vi tilbyder komplette løsninger, som tilpasses jeres behov, hele vejen rundt, 360 dage om året.

Med vores 360 koncept får du altid leveret lækkert mad fra Nordic Food Service, og du kan altid stole på at få serveret mad, der er af høj kvalitet, når du bestiller catering fra Nordic Food Service. Vi stræber efter at være dit foretrunke valg, når du skal bestille mad ud af huset. Derfor leverer vi catering i Vejle til alle slags festlige arrangementer, som din virksomhed holder.

Vidste du at vi også tilbyder frokost- og kantineordning til virksomheder? Kontakt os for at høre mere om vores nordisk catering løsninger.

 

Catering i Vejle til din firmafest

Vidste du, at vi tilbyder catering i Vejle til både store og små begivenheder. Hos Nordic Food Service er der ingen begivenheder, der er for store eller for små. Vi lytter til dine ønsker og behov, og sammen kan vi sammensætte den perfekte menu til din firmafest.

Har du brug for inspiration til at sammensætte den perfekte menu? Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration til en menu, når du skal bestille catering fra Vejle. Vi hjælper dig med at finde de helt perfekte, velsmagende retter, som du kan servere for dine kollegaer eller kunder.

Vi står klar til at hjælpe dig uanset anledningen!

 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00