fbpx

Kantinedrift
og Frokostordning

Om I vælger vores frokostordninger eller at vi drivers jeres kantine, er i sikret smagsfulde retter
som er vær at skrive hjem om!

En god, lækker og sund frokost er en god investering, som giver ekstra energi til at løse dagens opgaver. Vores frokost er skabt fra bunden af sæsonens friske kvalitetsråvarer, hvor i kan opleve en verden af variation og smagsoplevelser.

Hver dag sammensætter vi frokost til vidt forskellige virksomheder og uanset om i er en lille eller stor virksomhed kan vi sørge for jeres frokost.
Giv os et kald og hør mere om mulighederne med vores nordisk catering, og lad os finde den rette løsning for jer.

En fantastisk frokostordning fra 55,-

Se videoen omkring hele processen

Leder du efter en kantineordning til din virksomhed?

Hos Nordic Food Service tilbyder vi både kantineordning samt frokostordning til små, mellemstore og store firmaer. Så leder du efter en god kantineordning med sund og smagsfuld mad til dit firma, så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere

Forskellen på vores kantineordning og vores frokostordninger til firmaer, er at vi sørger for kantinedrift, dygtige og kompetente kokke og servicepersonale. Vi elsker at servere sund og smagsfuld mad for alle vores kunder. Vi bestræber os på, at give dig den bedste frokostoplevelse hver dag, så du altid ser frem til frokostpausen med spænding.

Når du vælger en kantineordning fra Nordic Food Service, kan du altid forvente en professionel tilgang til kvalitet og service. Vælger du vores kantineordning, vælger du sund og varieret mad til dine kollegaer, som tilberedes af vores dygtige og kompetente kokke.

Vi tilbyder også catering til firmaarrangementer. Kontakt os i dag og høre mere om vores løsninger.

Frokostordninger til firmaer kan være den perfekte løsning

En god, lækker og sund frokost er en god investering, som giver ekstra energi til at løse dagens opgaver. Vores frokostordninger til firmaer, er skabt fra bunden af sæsonens friske kvalitetsråvarer, hvor i kan opleve en verden af variation og smagsoplevelser.

Hver dag sammensætter vi frokost til vidt forskellige virksomheder, og uanset om i er en lille eller stor virksomhed kan vi sørge for jeres frokost.

Giv os et kald og hør mere om mulighederne for frokostordninger til firmaer, og lad os finde den rette løsning for jer.  

Hos Nordic Food Service har vi en stor passion for mad, og vi bestræber os på at levere sund og velsmagende frokost til alle vores kunder hver dag. Med frokostordninger til firmaer fra Nordic Food Service, er alt tilberedt og planlagt, så vi hurtigt og effektivt kan levere jeres frokost.

Giv dine kollegaer de bedste forudsætninger for at klare resten af dagens arbejdsopgaver, med frokostordninger til firmaer fra Nordic Food Service.

Derfor skal du vælge vores kantineordning

Vælger du en kantineordning fra Nordic Food Service, kan du altid forvente at vi sørger for sund og velsmagende mad, sæsonens bedste råvarer, service i høj kvalitet og et passioneret kokketeam.

Vidste du at alt vores mad er hjemmelavet, og bliver tilberedt af vores dygtige og kompetente kokke, når du vælger en kantineordning hos os? Vores kantineløsninger består altid af sæsonens bedste råvarer. Vi lægger en stor ære i at servere lækker, velsmagende mad til alle vores kunder. Derfor tilsmager vores dygtige kokke altid maden med masser af kærlighed.

Synes du at vores kantineordning lyder spændende? Så kontakt os gerne for at høre mere om vores catering løsninger i Vejle, eller for at indhente et uforpligtende tilbud på vores kantineordning. Vi hjælper dig med at skræddersy menuen ud fra jeres behov og ønsker. Se evt vores PLUS produkter som et suppliment til frokostordningen eller kantineløsningen

Hvorfor vælge frokostordninger til firmaer?

Hvorfor skal du vælge frokostordninger til firmaer fra Nordic Food Service? Du skal vælge os som din frokostlevernadør, fordi vi aldrig går på kompromis med kvalitet og service, vi leverer sund og smagsfuldt mad med sæsonens bedste råvarer og vi kan skræddersy en menu, der passer lige til jer og jeres behov.

Vores første prioritet, er at sammensætte de perfekte frokostordninger til firmaer, der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vi bestræber os på at imødekomme alle særlige behov, som allergier eller diæter, som skal tages hensyn til. Vælger du frokostordninger til firmaer fra Nordic Food Service, kan du forvente at vi leverer lækker, smagsfuld mad til alle.

Ønsker du at høre mere om vores nordisk catering til firmaer, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad end du har spørgsmål til menuer, priser eller indhentning af et uforpligtende tilbud, så står vi altid klar til at hjælpe.

 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00