fbpx

Frokostordning

En frokostordning i nordisk stil med smagsfulde retter, som er værd at skrive hjem om!

Vores frokost er skabt fra bunden af sæsonens friske kvalitetsråvarer, hvor I kan opleve en verden af variation og smagsoplevelser. En god, lækker og sund frokost er en god investering, som giver ekstra energi til at løse dagens opgaver.

Hver dag sammensætter vi frokost til vidt forskellige virksomheder og uanset om I er en lille eller stor virksomhed kan vi sørge for jeres frokost. Vi tør godt at sige at vores frokostordning er Jyllands bedste! Vi går op i kvalitet hver eneste dag og det kan smages og ses!

Giv os et kald og hør mere om mulighederne med vores nordisk catering, lad os finde den rette løsning for jer.

Frokost med kvalitet

En fantastisk frokostordning fra 55,-

Hver dag sammensætter vi frokost til vidt forskellige virksomheder og uanset om I er en lille eller stor virksomhed kan vi sørge for jeres frokost.

Alt mad er tilberedt ved ankomst, så det eneste I skal sørge for, er at sætte jer til bords og nyde den smagsfyldte mad.

Giv os et kald og hør mere om mulighederne med vores nordisk catering, og lad os finde den rette løsning for jer.

Se videoen omkring hele processen, og læs mere på knapperne nedenfor.

Det Nordiske køkken skal smages og opleves!

Bestil i dag
Ring til 7876 2560

14 + 3 =

Leveringssteder frokostordning

Vi har leveret mere end 1.700.000 kvalitets måltider siden 2015!

Vi tilbyder skræddersyede frokostordninger til både små og store virksomheder.

I tæt dialog med vores kunder, arbejder vi sammen, for at finde den mest rentable og effektive løsning, der passer virksomhedens behov.

Vores mad er kendetegnet ved sin høje kvalitet og den fantastiske smagsoplevelse, den leverer. Vores mange års erfaring gør os i stand til at levere spændende og velsmagende mad til både små og store virksomheder. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at hver bid af vores mad er en uforglemmelig oplevelse, der er værd at tale om.

Vi leverer til en lang række byer på både Fyn og i Jylland. Vores dedikerede chauffører bringer din frokostordning til enten Esbjerg, Kolding, Fredericia, Randers, Aalborg, Aarhus, Billund, Middelfart, Vejle, Hedensted, Kolding, Tørring, Skanderborg, Odense, Stilling og mange flere.

Kontakt os i dag for at få mere information om, hvordan vi kan levere jeres frokostordning og skræddersy den præcis efter jeres behov og ønsker.

Lad os sammen skabe en spændende frokostoplevelse for dig og dine ansatte.

Vi glæder os HVER dag til frokosten!

Menuen bliver studeret nøje og maden bliver leveret til tiden af et venligt personale.
Super lækker mad med stor variation.
Det er en fryd for øjet, meget velsmagende og vel tilberedt. Det leveres med skønt hjemmebagt brød til.

5 stjerner og de varmeste anbefalinger herfra.

Mette

5-stjernet frokostordning!

Vi, i Andkærhuset i Vejle, nyder ekstremt godt af lækker frokost hver dag, leveret af Nordic Food Service.

Salaten, som er lige frisk og lækker hver dag.
Pålægget, som er varierende og af højeste kvalitet hver dag.
Samt selvfølgelig det varme måltid, som er varierende, smagfuld og lækker hver dag.

Kan klart anbefales!

Jacob Krüth

Den bedste frokostordning!

Vi har frokostordning hos Nordic Food Service. Vi får maden leveret hver dag lige op til frokost, så de lune retter er friske. Hertil får vi 2 slags lækre salater. Derudover får vi 3 slags pålæg med superlækkert friskbagt rugbrød og flutes.

Alt er lækkert anrettet og lige til at gå til. Og så smager det fortrinligt.

Kan klart anbefale Nordic Food Service

Jb

Leder du efter en frokostordning til din virksomhed?

Hos Nordic Food Service tilbyder vi frokostordning til små-, mellemstore- og store firmaer. Så leder du efter en god frokostordning med sund og smagsfuld mad til dit firma, så er du kommet til det helt rette sted.

Læs mere

Frokostordninger til firmaer kan være den perfekte løsning

En god, lækker og sund frokost er en god investering, som giver ekstra energi til at løse dagens opgaver. Vores frokostordninger til firmaer, er skabt fra bunden af sæsonens friske kvalitetsråvarer, hvor I kan opleve en verden af variation og smagsoplevelser.

Hver dag sammensætter vi frokost til vidt forskellige virksomheder, og uanset om I er en lille eller stor virksomhed, kan vi sørge for jeres frokost.

Giv os et kald og hør mere om mulighederne for frokostordninger til firmaer, og lad os finde den rette løsning for jer.  

Hos Nordic Food Service har vi en stor passion for mad, og vi bestræber os på at levere sund og velsmagende frokost til alle vores kunder hver dag. Med frokostordninger til firmaer fra Nordic Food Service, er alt tilberedt og planlagt, så vi hurtigt og effektivt kan levere jeres frokost.

Giv dine kollegaer de bedste forudsætninger for at klare resten af dagens arbejdsopgaver.

 

Hvorfor vælge frokostordninger til firmaer?

Du skal vælge os som din frokostleverandør, fordi vi aldrig går på kompromis med kvalitet og service, vi leverer sund og smagsfuldt mad med sæsonens bedste råvarer og vi kan skræddersy en menu, der passer lige til jer og jeres behov.

Vores første prioritet, er at sammensætte de perfekte frokostordninger til firmaer, der passer til den enkeltes behov og ønsker. Vi bestræber os på at imødekomme alle særlige behov, som allergier eller diæter, som skal tages hensyn til. Vælger du frokostordninger til firmaer fra Nordic Food Service, kan du forvente, at vi leverer lækker, smagsfuld mad til alle.

Ønsker du at høre mere om vores nordisk catering til firmaer, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad end du har spørgsmål til menuer, priser eller indhentning af et uforpligtende tilbud, så står vi altid klar til at hjælpe.

 

Overkommelig frokostordning pris

Prisen er en vigtig faktor for enhver virksomhed, og vi forstår vigtigheden af at tilbyde en prisvenlig frokostordning uden at gå på kompromis med kvalitet. Vores frokostordning er tilgængelig til konkurrencedygtige priser.

Vi bestræber os på at levere sund og smagsfuld mad med sæsonens bedste råvarer til priser, der passer til din økonomi. Nordic Food Service tilbyder den perfekte balance mellem kvalitet og pris.

Ønsker du at høre mere om vores nordiske catering til firmaer, er du altid velkommen til at kontakte os. Uanset om du har spørgsmål vedrørende menuer, priser eller ønsker at indhente et uforpligtende tilbud, står vi altid klar til at hjælpe.

 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00