fbpx

Morgenforplejning 

Lad os levere din morgenforplejning!

Den lille morgenmad

Rullepølse, hamburgerryg + 1 uspecificeret pålæg
Skæreost & brie
Marmelade & peberfrugt
Smør

16,- kr.

Den store morgenmad

Rullepølse – hamburger – spegepølse – leverpostej
Skæreost – brie – blå ost
Marmelade & vindruer
Lun leverpostej med bacon
Skåret frugt

40,- kr.

 Valg af brød:

  • 1 stk Boller & 1 skive rugbrød            8 kr.
  • 2 stk Rundstykke                                  16 kr.
  • 1 stk Rugbrød                                        30 kr.
  • 1 stk Wienerbrød                                  20 kr.
  • 1 stk franskbrød                                    30 kr.

Bestil kl. 18, dagen før

 Levering fra 25 – 400 personer

Afhentning under 25 personer

Alt er tilberedt 

Morgenforplejning

Mangler I noget?

Hvis i har andre ønsker eller behov kontakt os gerne, så finder vi en løsning.

Bestil i dag
Ring til 7876 2560

Bestil mad ud af huset i Vejle fra Nordic Food Service

Hvad end du skal holde et firmaarrangement, på udkig efter en frokost eller kantineordning, så står Nordic Food Service altid klar til at servere lækkert, smagsfuldt mad ud af huset til din fest eller virksomhed. Vi sørger for det hele, så du ikke skal tænke på andet end at nyde maden.

Læs mere

Vil du høre mere om vores spændende menuer? Kontakt os i dag og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde, eller sammensætte den helt perfekte menu til din den fest.

Derfor skal du vælge mad ud af huset i Vejle 

Lad os levere eller afholde dit næste firmaarrangement! Hos Nordic Food Service får I altid smagsfuldt catering af høj kvalitet, når I bestiller mad ud af huset i Vejle, uanset om jeres firmaarrangement er til morgen, middag eller aften og nat.I kan få hjælp til at få arrangeret jeres firmaarrangement, herunder sommerfester, jule- og påskefrokoster samt andre begivenheder. Bestil mad ud af huset i Vejle hos Nordic Food Service, og lad os give jer en madoplevelse udover det sædvanlige.

Vi kan være behjælpelige med middag, receptioner, tapas, grillfester, julefrokoster, jubilæum etc. I er garanteret en madoplevelse ud over det sædvanlige, når I bestiller mad ud af huset i Vejle.

Nordic Food Service sørger for vejleding pr. email omkring håndtering af maden til den ansvarlige. Leveringen sker inden for det aftalte tidsrum hvor maden er anrettet på fade og i skåle klar til servering.

Dog leveres der hele stege, som skal skæres i skiver og anrettes i de medfølgende fade. Vi afhenter fade, skåle, termokasser og lign. efter arrangementet, når du bestiller mad ud af huset.

Mad ud af huset i Vejle til alle slags begivenheder

Hvad end du skal have catering til fester, receptioner eller noget helt tredje, så skal maden være delikat og velsmagende, og vigtigste af alt, skal det selvfølgelig stille sulten, når du bestiller mad ud af huset i Vejle. Hos Nordic Food Service, er det vores mission at bidrage til, at du og dine kollegaer får den helt perfekte fest med lækkert og velsmagende mad.

Hos Nordic Food Service, er der altid mulighed for at få en skræddersyet løsning, når der skal bestilles mad ud af huset i Vejle, der passer lige til dig og dit behov. Alle vores retter er hjemmelavet, vi bruger kun sæsonens mest friske råvarer – og alt er smagt til med masser af kærlighed.

Kontakt os i dag og høre mere om vores menuer. Vi glæder os til at modtage din bestilling.

 

 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00