fbpx

360 koncept

Nordic Food Service er jeres total leverandør indenfor catering! vi tilbyder komplette løsninger som
tilpasses jeres behov, hele vejen rundt, 360 dage om året.

Nordisk catering

Vores koncept er jeres sikkerhed for kvalitet

Nordic Food Service matcher jeres behov med vores services.
Alt er tilgængelig i vores ordresystem og kan bestilles fra dag til dag.

Vi er gode til frokostordninger, catering samt kantinedrift til virksomheder.
Vi gør en ære i at leverer et kvalitetsprodukt hver gang.

Når vi håndterer jeres frokost eller kantine, kan i løbende tilføje eller fjerne produkter i ordresystemet, nemt og simpelt.

Slip for bestilling fra flere leverandører til jeres frokostordning eller kantinedrift. Lad os samarbejde så klarer vi resten!

Vi sammenligner os ikke med andre, men lytter til vores kunder.
Feedback er derfor essientielt for vores forretning hvorfor vi løbende ændrer vores koncept. Til glæde og gavn for netop vores kunder!

Vi kan det meste og bedre end de fleste.

Hent materiale for frokostordning HER

Hent materiale for kantinedrift HER

Hent materiale for + PLUS produkter HER

 

kvalitet. Alt bliver tilberedt med stor kærlighed og passion. Vi mener, at nordisk catering burde laves med holding og masser af god smag. Hos Nordic Food Service, kan du sammensætte en menu, der passer lige til dig og dit behov.

Læs mere

Når du bestiller nordisk catering fra Nordic Food Service, kan du altid forvente velsmagende mad i allerhøjeste kvalitet. Vi bruger kun sæsonens mest friske råvarer, så du kan få den bedste smagsoplevelse.

Kontakt os i dag og høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Vi tilbyder catering til firmaarrangementer, receptioner og møder, og morgenforplejninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil nordisk catering med smagsfulde retter

I Danmark er vi kendt for vores mad, som er præget af sæsonens råvarer. Med landets store kyststrækninger, har vi fået nogle dygtige fiskere, det flade land har gjort os til dygtige landmænd, der gemmer på den største viden indenfor al slags landbrug. Dette gælder ikke kun de smagsfulde, danske grøntsager, men også kvæg, svin, får og høns. Alle disse elementer, bliver afspejlet i vores madlavning hos Nordic Food Service. Dette er for, at kunne give dig smagsfulde retter, når du bestiller nordisk catering til din virksomhed fra Nordic Food Service.

Vi benytter os altid af de bedste råvarer for at give dig den absolut bedste madoplevelse. Derfor vil alle vores menuer altid bestå af sæsonens bedste råvarer. 

Alle retter i vores menu er mad, som du kender. Bestiller du nordisk catering fra Nordic Food Service kan du altid forvente lækre, velsmagende skandinaviske retter. Vores mad består af de bedste nordiske råvarer som sprøde grøntsager, svin, okse og fisk.

Du kan altid forvente, at vi leverer hjemmelavet og velsmagende mad med sæsonens bedste råvarer. Alle vores kokke har en stor passion for madlavning, og derfor er alle vores velsmagende retter også blevet tilberedt og tilsmagt med masser af krælighed

Nordisk catering ud af huset

Er du på udkig efter et nordisk catering firma, der kan lave og levere sund, velsmagende mad til din virksomhed? Så er Nordic Food Service måske det rette valg for dig og din virksomhed.

Hos Nordic Food Service tilbyder vi bl.a. Frokostordninger, fast kantineordning og firmafest catering. Kontakt os og høre mere om vores catering løsninger i Vejle. Skulle du have nogle spørgsmål til vores nordisk catering firma, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7876 2560 eller på mail info@nordicfoodservice.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00