fbpx

Environmental, Social og Governance

Nordic Food Service har et mål om åbenhed mht. klimaaftryk i vores produktion og forsyningskæde.
Vi tager aktive valg i forbindelse med den daglige drift for at minimere vores ressourcespild. 

counter 2

81449

C02 Scope 1 (kg)

Counter Sample Description

44566

C02 Scope 2-3 (kg)

Counter Sample Description

8451

C02 sparet i alt (kg) Genanvendelse 2024

Counter Sample Description

454

C02 pr. måltid gennemsnit (gram)

ESG rapport 2024

Download hele rapporten her

ESG Nordic Food Service 2024

ESG hos Nordic Food Service

100 % vedvarende energi i produktionen

Vores forbrug af energi i produktionen er baseret på 100 %vedvarende energi fra vores elleverandør. Dette er sikret via grønne certifikater. Certifikaterne har til formål at dokumentere, at der ved indkøb er tale om grøn strøm. De udstedes af Energinet – en selvstændig offentlig virksomhed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der ejer, driver og udvikler elnettet i Danmark.

 

98 % genanvendelige materialer i vores frokostordninger og kantinedrift

I produktionen bruger vi hovedsageligt vedvarende materialer som vi bruger dag efter dag, som har en holdbarhed på mellem 20-30 år. i 2 % af tilfældende bruger vi materiale som ikke genbruges fx i portions salater, specialkost som ikke indgår i en fælles buffet. Disse materialer genanvendelige dog kan vi somvirksomhed ikke garantere genanvendelse (korrekt affaldssortering).

 

Ingen madspild og genanvendelse

i vores produktion har vi ingen madspild. Ud af 286 ton årlig produceret mad genanvender vi 15 tons. Dette består af fødevarer som ikke kan bruges i produktionen, fx toppen af guleroden, skrald fra ananas, midten af peberfrugten etc) Vi har i princippet ikke madspild, da vi bruger alt som kan bruges i produktionen. Vi genanvender de 15 tons som ikke kan bruges i madproduktion og svarer til 5.2 % af den totale mængde fødevarer vi producerer.

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00