fbpx

Environmental, Social og Governance

Nordic Food Service har et mål om åbenhed mht. klimaaftryk i vores produktion og forsyningskæde.
Vi tager aktive valg i forbindelse med den daglige drift for at minimere vores ressourcespild. 

counter 2

131905

C02 Scope 1 (kg)

Counter Sample Description

65993

C02 Scope 2-3 (kg)

Counter Sample Description

6337

C02 sparet i alt (kg) Genanvendelse 2024

Counter Sample Description

441

C02 pr. måltid gennemsnit (gram)

ESG 2024

Download hele rapporten her

ESG Nordic Food Service 2024

ESG hos Nordic Food Service

100 % vedvarende energi i produktionen

Vores forbrug af energi i produktionen er baseret på 100 %vedvarende energi fra vores elleverandør. Dette er sikret via grønne certifikater. Certifikaterne har til formål at dokumentere, at der ved indkøb er tale om grøn strøm. De udstedes af Energinet – en selvstændig offentlig virksomhed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der ejer, driver og udvikler elnettet i Danmark.

 

98 % genanvendelige materialer i vores frokostordninger og kantinedrift

I produktionen bruger vi hovedsageligt vedvarende materialer som vi bruger dag efter dag, som har en holdbarhed på mellem 20-30 år. i 2 % af tilfældende bruger vi materiale som ikke genbruges fx i portions salater, specialkost som ikke indgår i en fælles buffet. Disse materialer genanvendelige dog kan vi somvirksomhed ikke garantere genanvendelse (korrekt affaldssortering).

 

Ingen madspild og genanvendelse

i vores produktion har vi ingen madspild. Ud af 286 ton årlig produceret mad genanvender vi 15 tons. Dette består af fødevarer som ikke kan bruges i produktionen, fx toppen af guleroden, skrald fra ananas, midten af peberfrugten etc) Vi har i princippet ikke madspild, da vi bruger alt som kan bruges i produktionen. Vi genanvender de 15 tons som ikke kan bruges i madproduktion og svarer til 5.2 % af den totale mængde fødevarer vi producerer.

Åbningstider

Hverdage: 07:00 - 16:00

Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00