Environmental, Social og Governance
Nordic Food Service har et mål om åbenhed mht. klimaaftryk i vores produktion og forsyningskæde.
Vi tager aktive valg i forbindelse med den daglige drift for at minimere vores ressourcespild.
Download hele rapporten her
ESG hos Nordic Food Service
100 % vedvarende energi i produktionen
Vores forbrug af energi i produktionen er baseret på 100 %vedvarende energi fra vores elleverandør. Dette er sikret via grønne certifikater. Certifikaterne har til formål at dokumentere, at der ved indkøb er tale om grøn strøm. De udstedes af Energinet – en selvstændig offentlig virksomhed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, der ejer, driver og udvikler elnettet i Danmark.
98 % genanvendelige materialer i vores frokostordninger og kantinedrift
I produktionen bruger vi hovedsageligt vedvarende materialer som vi bruger dag efter dag, som har en holdbarhed på mellem 20-30 år. i 2 % af tilfældende bruger vi materiale som ikke genbruges fx i portions salater, specialkost som ikke indgår i en fælles buffet. Disse materialer genanvendelige dog kan vi somvirksomhed ikke garantere genanvendelse (korrekt affaldssortering).
Ingen madspild og genanvendelse
i vores produktion har vi ingen madspild. Ud af 286 ton årlig produceret mad genanvender vi 15 tons. Dette består af fødevarer som ikke kan bruges i produktionen, fx toppen af guleroden, skrald fra ananas, midten af peberfrugten etc) Vi har i princippet ikke madspild, da vi bruger alt som kan bruges i produktionen. Vi genanvender de 15 tons som ikke kan bruges i madproduktion og svarer til 5.2 % af den totale mængde fødevarer vi producerer.
Åbningstider
Hverdage: 07:00 - 16:00
Tilbagelevering af service:
Mandag - lørdag: 08:00 -14:00